Bezig met laden

HET PERFECTE ZONNEDAK

Metigla, in samenwerking met Roofit.Solar biedt met het 2-in-1 Solar dak een slimme, duurzame en innovatieve dakoplossing.

 

FALT SOLAR by Roofit.Solar combineert het traditionele Scandinavische metalen dak design met de meest geavanceerde solar technologie.

 

Volledig geïntegreerde metalen zonnepanelen benadrukken de artistieke en architecturale waarde van het gebouw terwijl ze u beschermen tegen het weer en groene energie produceren.

 

Uw dak is uniek. Onze oplossing ook.

 

Samen met onze installatie- en elektriciteitspartners bieden wij u de complete oplossing, inclusief maar niet beperkt tot verkoop, ontwerp, engineering, vergunningen en installatie.

Voordelen

Ongeëvenaard ontwerp

Hernieuwbare energie mag niet ten koste gaan van de esthetiek. Ons volledig geïntegreerd metalen zonnedak, of het onzichtbare zonnedak, is geoptimaliseerd voor het esthetische ontwerp van het hele dak.

Hoogwaardige kwaliteit

Wij gebruiken hoogwaardige materialen om onze 2-in-1 metalen zonnedaken te produceren. Het resultaat is een ongelooflijk sterk, duurzaam, lichtgewicht en stijlvol zonnedak.

Klaar voor alle weersomstandigheden

Ons zonnedak is bestand tegen alle weersomstandigheden, inclusief sneeuw, ijs, hagel en wind. De modules zijn weerbestendig dankzij de beproefde traditionele naadtechniek en een sterke metalen achterkant.

Eenvoudig te installeren

U installeert het als een normaal staande naad dak.
De combinatie van dak en zonnepanelen in één product (2-in-1) verlaagt de materiaal- en arbeidskosten voor zowel fabricage als installatie.

Betaalt zichzelf terug

De energie die onze krachtige 160W zonnepanelen produceren, kan worden gebruikt, opgeslagen in een batterij of terug verkocht worden aan het elektriciteitsnet. Dit dak betaalt zichzelf terug met de energie die u produceert.

Zeer aanpasbaar & Lichtgewicht

Door de variatie in onze lichtgewicht paneelformaten van 15,5kg/m2 zijn onze modules geschikt voor grote en complexere daken. Dankzij de bijna onzichtbare geïntegreerde zonnecellen accepteren overheden onze daken ook vaak voor de renovatie van beschermde en historische gebouwen.

GEÏNTEGREERDE ZONNEPANELEN

HET VERLEDEN

DE TOEKOMST

METIGLA IN DE KIJKER

Visuele ervaring stimuleert inspiratie en creativiteit. Ontdek onze meest recente projecten.

OVERWEEGT U OM VOOR FALT SOLAR TE GAAN?

Stel uzelf de volgende vragen:

1. Gaat u een nieuw huis bouwen of een complete dakrenovatie doen?
2. Bent u begaan met de esthetiek van uw huis?
3. Streeft u naar energieonafhankelijkheid?
4. Wilt u uw toekomst bedekken met een slimme, duurzame en innovatieve bekledingsoplossing?
5. Heeft uw dak de juiste ligging?

Allemaal ja? Dan kunnen wij u helpen met een complete premium en revolutionaire dakbedekkingsoplossing.

ONZE PARTNER ROOFIT.SOLAR

Roofit.Solar is een Clean-Tech Scale-up gevestigd in Estland.

Met zijn metalen dak met geïntegreerde zonnepanelen heeft het sinds 2016 in Estland een 2-in-1 gebouw geïntegreerde fotovoltaïsche systemen (BIPV) oplossing ontwikkeld.
Samen met zijn team ontwikkelt het zijn product voortdurend, rekening houdend met de nieuwste trends op het gebied van zonnecellen.

Samen combineren we traditioneel hoogwaardig dakbedekkingsmateriaal en geavanceerde technologie.

ZIE MEER OVER
ONS ZONNEDAK

IS UW DAK GESCHIKT VOOR
ONZE SOLAR OPLOSSING?

Aangezien zonnepanelen afhankelijk zijn van zonneschijn kan het plaatsen ervan in de juiste richting een groot verschil betekenen voor de opbrengst van uw gratis elektriciteit. Daardoor kan u best eerst nakijken of uw dak de juiste oriëntatie heeft en of er geen obstakels zijn die schaduw vormen.

 

De beste richting voor het installeren van uw panelen is naar het zuiden aangezien u dan het meeste uit de zon kan halen.

 

Daarnaast is ook het combineren van  oost-west een goede oplossing om gratis energie te produceren doorheen de dag.

 

  • In de ochtend hebt u schaduw op het westen, maar zon op het oosten.
  • In de avond hebt u schaduw op het oosten, maar zon op het westen.

 

Is jouw ligging goed en zijn er geen obstakels?!

 

Dan gaan we aan de slag en maken we een persoonlijk 3D project met onze planningssoftware gebaseerd op uw vereisten en projectcriteria.

 

Dankzij de app kunnen we ook de omgeving van uw woning analyseren zoals schaduwen die veroorzaakt worden door bomen of gebouwen. Hierdoor kan je het meeste uit je installatie halen en genieten van gratis elektriciteit voor de komende decennia.

FALT SOLAR by Roofit.Solar modules zijn een vakkundig vervaardigde combinatie van strakke zwarte metalen dakpanelen en high-tech fotovoltaïsche cellen - met een vermogen van 160 W.

Het is een van de meest duurzame & esthetische zonne-energie oplossingen.

Contact aanvraag

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Wanneer u dit formulier invult, gaat u akkoord dat wij uw informatie opslaan en gebruiken.

    Call Now Button