Bezig met laden

Referenties

Getuigenissen van onze klanten:

Clic staande naad

"We zochten een duurzaam alternatief voor onze roofing shingles zonder de look van onze woning te wijzigen. Tevreden met het resultaat."

Hannelore D.

EINDGEBRUIKER

Clic staande naad

"We zijn heel tevreden van de dakplaten met het kliksysteem, we ervaren enkel voordelen. Het product is mooier en technisch beter dan klassieke dakplaten. De prijs en vooral door de dienstverlening maakten het eenvoudig om over te stappen van onze vaste leverancier. METIGLA is dus zeker voor herhaling vatbaar!"

Thomas T.

AANNEMER

Metigla

"Het gewicht van het systeem was het belangrijkste criterium waarop we onze dekkingskeuze baseerden. Het Star-profiel beantwoordde niet alleen op deze vraag, maar verraste ons ook met een grote esthetiek, waardoor ons huis de "ster" van de buurt werd."

Stan C.

EINDGEBRUIKER

Clas dakpanpaneel

"Elke keer dat een vriend of klant me vraagt ​​welke dakbedekkingsleverancier hij moet kiezen, raad ik Metigla altijd aan, met het beste voorbeeld ooit: mijn eigen huis. Mijn dak is meer dan 12 jaar geleden bedekt met het Clas-dakprofiel van Metigla en ziet er bijna uit als toen ik het voor het eerst bouwde. Ik maak me gewoon helemaal geen zorgen als ik Metigla aan iemand aanbeveel."

Constant P.

EINDGEBRUIKER

Clic staande naad

“We zijn blij dat het goed gelukt is met een mooi eindresultaat. Niets op aan te merken. Het is anders dan de vorige dakbedekking, maar zeer goed geslaagd!”

Ali S.

DAKWERKER

"Ik belde alleen maar om je te bedanken voor alles wat je voor me hebt gedaan! Werken met jou was een geweldige ervaring!"

Call Now Button