FALT SOLAR E-BOOK

Alles weten over ons nieuwst product FALT SOLAR? Download dan nu het e-book!

CLIC STAANDE NAAD

De oplossing als u zoekt naar een eenvoudig, maar verfijnde uitstraling voor uw dak

HET PERFECTE ZONNEDAK

FALT SOLAR by Roofit.Solar combineert het traditionele Scandinavische metalen dak design met de meest geavanceerde solar technologie.

DAKGOOTSYSTEEM

Een dakgootsysteem dat eenvoudig te installeren is en zorgt voor een prachtig uitzicht

ELIT

Moderne en esthetische dakpanpanelen

OPLOSSINGEN VOOR DAKEN EN GEVELS

Metigla biedt een breed scala aan metalen dak- en gevelsystemen , speciaal voor zowel residentiële als industriële gebouwen.

Dakpanplaten

Staande naad

Dakgootsysteem

Waarom kiezen voor Metigla?

Kwaliteit

Dikte tot 55 µm en premium verfkwaliteit , bieden weerstand tegen krassen en uitgebreide bescherming tegen depigmentatie .

Weerstand

Metigla's dakbedekkingsoplossingen bieden zinkbescherming, van minimaal 275 g / m² , wat ook zorgt voor kleurbestendigheid in de tijd, rekening houdend met omgevingsfactoren.

Garantie

Metigla biedt tot 30 jaar garantie op onze metalen profielen, die de risico's van afschilfering en corrosieperforatie dekken , in geval van defecte grondstof.

Topproducten

Dakpanplaten en staande naad met PUR NOVA premium finish , geïsoleerde panelen met brandwerendheid tot 240 minuten en gegalvaniseerde profielen geproduceerd met een gevarieerd aantal perforaties en dakgootsystemen.
De meest populaire Metigla -producten, allemaal op één plek.

METIGLA PROJECTEN

Benieuwd naar onze producten in de praktijk?

"We zochten een duurzaam alternatief voor onze roofing shingles zonder de look van onze woning te wijzigen. Tevreden met het resultaat."

Hannelore D.

EINDGEBRUIKER

“We zijn blij dat het goed gelukt is met een mooi eindresultaat. Niets op aan te merken. Het is anders dan de vorige dakbedekking, maar zeer goed geslaagd!”

Tibo S.

DAKWERKER

"We zijn heel tevreden van de dakplaten met het kliksysteem, we ervaren enkel voordelen. Het product is mooier en technisch beter dan klassieke dakplaten. De prijs en vooral door de dienstverlening maakten het eenvoudig om over te stappen van onze vaste leverancier. METIGLA is dus zeker voor herhaling vatbaar!"

Thomas T.

AANNEMER

"Elke keer dat een vriend of klant me vraagt ​​welke dakbedekkingsleverancier hij moet kiezen, raad ik Metigla altijd aan, met het beste voorbeeld ooit: mijn eigen huis. Mijn dak is meer dan 12 jaar geleden bedekt met het Clas-dakprofiel van Metigla en ziet er bijna uit als toen ik het voor het eerst bouwde. Ik maak me gewoon helemaal geen zorgen als ik Metigla aan iemand aanbeveel."

Adriaan P.

VERDELER BOUWMATERIALEN

GRATIS ADVIES OP MAAT

Vul het formulier in met uw gegevens en een Metigla-specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.


AANVULLENDE INFORMATIE AANVRAGEN

Elk bouwproject is uniek, en bij Metigla geven we aanbiedingen op maat , volgens de specificaties van elk project. Stuur ons de projectinformatie en wij sturen u een offerte op maat gemaakt volgens uw behoeften .
    Downloaden
    Door het bijgevoegde formulier in te vullen, gaat u akkoord met de opslag en het gebruik van de informatie die u hebt ingevoerd.

    Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
    Call Now Button